Om oss

Behöver du ha storstädning utfört i Stockholm? Då är vi firman för dig. Vi hjälper dig med storstädningen och ser till att ditt hem är rent. En storstädning är en mer omfattande städning än enbart en hemstädning. I en storstädning städas skåpen, lådor och alla andra saker som inte ingår i en vanlig hemstädning. Vi rekommenderar att du minst har en storstädning två gånger om året för det bästa resultatet.

Vi hjälper dig med storstädning i Stockholm till ett bra pris! Priset utgår från hur stor ytan är och vad du vill ska ingå i storstädningen.

Rutavdraget gäller

För storstädning gäller RUT-avdraget för storstädning i Stockholm. Detta är ett skattavdrag som gäller för hushållsnära tjänster i Sverige. Skattereduktionen gäller maximalt på 50 % av arbetskostnaden. Den kan som mest gå upp till 50 000 kronor per år för personer under 65 år och 50 000 kronor per år för personer över 65 år och äldre. Du behöver själv inte göra något med RUT avdraget utan detta gör vi för dig!

Kontakta oss i Stockholm för storstädning

Vi är firman för dig i Stockholm som är ute efter storstädning. Vårt fokus är alltid att våra kunder är nöjda med städningen. Vi erbjuder kvalitetsgaranti – vilket betyder att om du inte är nöjd med städningen kommer vi tillbaka och fixar detta – utan kostnad. Om du vill ha mer information om storstädning i Stockholm är det bara att kontakta oss för mer information. Vi älskar att höra från dig och kommer göra vårt bästa för att hjälpa dig!