Vi hjälper dig med din storstädning

Känner du att ditt hem behöver en storstädning men att du helt enkelt inte har tiden? Inga problem för vi kan hjälpa dig! Vi är ett städföretag som älskar att städa. Vår passion är att göra livet enklare och renare för våra kunder. Det finns inga uppdrag som är för stora eller för små för oss. Vi har varit aktiva inom industrin i många år och har en rad av nöjda kunder genom åren. För oss finns det inget viktigare än att du som kund är nöjd. Vi lämnar aldrig ett hem om vi inte själva är nöjda med städningen. Våra anställda är de bästa inom industrin och arbetar effektivt. Vi har den försäkring som behövs för att jobba i kunders hem så du har inget att oroa dig för när du anlitar oss.

Du väljer själv när du vill att vi ska komma och utföra storstädningen. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan och både tidigt på morgonen och sent på kvällen. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina unika behov.

Vad är storstädning?

Storstädning är inte detsamma som hemstädning utan mer avancerat. Vid vanlig städning är det ofta många delar av huset som glöms bort. I en storstädning tar vi hand om allt detta för dig. Du slipper själv att tänka på städningen och du har tid för andra viktiga saker. Vi dammtorkar från golv till tak. Vi vädrar alla rum, våttorkar golv, putsar fönster, städar bakom soffan och under sängen. Vi lägger ett stort fokus på både köket och badrummet under en storstädning. Däremot kan vi anpassa storstädningen efter dina unika behov och vad som ditt hem behöver. För det bästa möjliga resultatet rekommenderar vi att du minst anställer oss för storstädning två gånger om året.

Kontakta oss för mer information

Vi har inga dolda avgifter utan när du först kontaktar oss kommer vi att ge dig ett kostnadsfritt offert. Detta är ett fast pris som inte kommer att förändras. Våra medarbetare älskar att höra från just dig! Så om du har några funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.