Vi hjälper dig med storstädning

Ibland behöver ditt hus bara en storstädning där alla områden som du själv har svårt att städa tas hand om. Det är svårt att hinna med städning då vardagen är allt för upptagen. Det finns alltid något att göra istället för att städa. Så tänk att komma hem och allt bara är fixat? Detta är vad vi kan erbjuda dig! Du får tid för annat medan vi sköter städningen för dig.

Vi är en städfirma som är baserad i Stockholm och vill hjälpa just dig! Våra anställda har många års erfarenheter inom industrin och har en stor passion för att städa. Vi förstår att ett rent hem är ett lyckligt hem! 

Våra Tjänster

I en storstädning tar vi hand om områden som annars kan bli bortglömda under en vanlig städning. Det är annorlunda mot våra tjänster som vi erbjuder för hemstädning. Vi har vanligtvis en lista som vi följer för en storstädning. Däremot anpassar vi oss efter dina önskemål och vad ditt hem behöver. Vi är flexibla och det är du som bestämmer när du vill att vi ska utföra storstädningen.

Under en storstädning gör vi bland annat:

  • Städar under sängen
  • Dammar från tak till golv
  • Tvättar alla golv
  • Gör rent skåp invändigt och utvändigt
  • Städar bakom soffor
  • Gör rent hela köket
  • Tvättar hela badrummet
  • Rengör höga väggar

För storstädning rekommenderar vi att du minst bokar det 2 gånger per år.

Priset för storstädning beror på hur stort ditt hem är och vad som behövs göras. Vi erbjuder ett kostnadsfritt besök där vi kommer för att se ditt hem. Vi kommer därefter att erbjuda ett kostnadsfritt offert. Detta kommer självklart inte att förändras utan stannar detsamma. RUT-avdraget gäller även för våra tjänster där du kan få 50 % av från arbetskostnaden i skatteavdrag.

Låt oss hjälpa dig!

Om du vill veta mer  om våra tjänster är det bara att kontakta oss för mer information. Vi vill hjälpa dig att få ditt hem rent! Du kan kontakta oss via mail eller telefon och en av våra vänliga anställda kommer att guida dig i rätt riktning.